+(355) 444 15 079

Teknologjia

Parapërgatitja (CTP)
  1. Marja e materialit
 • FTP server, CD, DVD, HDD (PDF, PS, EPS, TIFF)

 • 2. Kontrolli i materialit
 • Preflight check

 • 3. Imposition
 • Agfa Apogee X

 • 4. Plate Rite 8600N-S
 • Thermal Plate Recorder
 • Formati: B1
 • Shpejtesia: 23 lastra B1/orë • 5. Printim Proof Epson Stylus pro 7600  6. Kontroll Faqosje Epson Stylus 9000


Shtypi i Sheshtë
  1. HEIDELBERG SPEEDMASTER 74-4 H
 • Tipi: Shtyp Offset
 • Prodhuesi: Heidelberg
 • Modeli: Speedmaster SM 74-4 H
 • Ngjyrat: 4
 • Format max i letrës: 52x74cm
 • Format max i printimit: 51x74cm
 • Shpejtësia max e shtypit: 15000 • 2. HEIDELBERG SPEEDMASTER 74
 • Tipi: Shtyp Offset
 • Prodhuesi: Heidelberg
 • Modeli: Speedmaster SM 74
 • Ngjyrat: 2
 • Format max i letrës: 52x74cm
 • Format max i printimit: 51x74cm
 • Shpejtësia max e shtypit: 15000 • 3. KBA RAPIDA 105
 • Tipi: Shtyp Offset
 • Prodhuesi: KBA
 • Modeli: Rapida 105
 • Ngjyra: 5+llak UV
 • Formati max i letrës: 74x105cm
 • Formati max I printimit: 73x105cm
 • Shpejtësia max e shtypit: 18000 në orë

Shtyp Rotative
  1. KBA (KOENIG & BAUER AG) 214
 • Printim 16fq A4
 • Shpejtësi deri ne 40000 fashikull/orë
 • Prerje dhe ngjitje në linjë

Shtypi ynë rrotative i përshtatet broshurave dhe fletepalosjeve 4-8-16dhe 32faqe në formate të ndryshme A4,A3,A2dhe A1. është makineria me shtyp cilësor dhe shpejtësi maksimale për tju përshtatur kerkesave tuaja për sasi të mëdha në kohë rekord shtypi. E përshtatshme për Broshura, Fletepalosje,Flyer-a,Revista,Kataloge Promocionale,dhe Libra.

Libërlidhja & Finishing
  1. BINDER
  WOHLENBERG GOLF 370
 • Shpejtësi deri në 5000 copë/orë
 • 16 kaseta
 • Ngjitje e shpinës dhe anësore me hotmelt
 • Formati:
 • Trashësi: Max 50 mm, Min 2 mm
 • Gjatësi: Max 370 mm, Min 140mm
 • Gjerësi: Max 320 mm, Min 105 mm
 • Proceset (mbledhje, ngjitje, prerje në thikë 3 anëshe në linjë)
 • Makineri qe ben ngjitjen dhe prerjen e librit , revistave dhe blloqeve te formateve te ndryshme sipas kerkeses tuaj • 2. MAKINERI TELKALUAR
  MÜLLER MARTINI (Prima)
 • FORMATI:
 • Min 105×80 mm
 • 6 kaseta + kopertinë
 • Shpejtësia: 14.000/orë
 • Proceset (mbledhje,vijëzim kopertine, Kapje teli, prerje në thikë 3 anëshe në linjë)
 • Makineri e përshtatshme për broshura , revista apo fletore të ndryshme të cilat kanë nevojë për kapje me tel.  3. Makineri palosje
  Heidelberg Stahlfolder
 • Formati: 780x
 • Shpejtësia: 10.000/orë
 • Palosja: 1/4, 1/6, 1/8, 1/12, 1/16. • Stahl
 • Formati: 520x740mm
 • Shpejtësia: 10.000/orë
 • Palosja: 1/4, 1/6, 1/8, 1/12, 1/16. • Bonelli
 • Formati: 500x700mm
 • Shpejtësia: 8.000/orë
 • Palosja: 1/4, 1/6, 1/8
 • 4. Thikë 1 anëshe
  Polar MOHR
 • Formati: 115mm • Polar MOHR
 • Formati: 920mm • 5. Makineri për plastifikim
  FMD 720
 • Gjysëm automatike
 • Formati: 720mm
 • Shpejtesia:1600 r/min • 6. Makineri Vijëzim preferim
  Morgana
 • Gjysëm automatike
 • Formati: 330x630 mm • 7. Makineri paketim
 • 2 x makineri paketim me qese • 2 x makineri paketim me rripa plastik

Punime Speciale
  1. HEIDELBERG SBB CYLINDER
  MAKINERIA ËSHTË E PËRSHTATSHME PËR FORMË FOLJE KLISHE DHE FORMË PRERJEJE SIPAS SPECIFIKIMEVE:
 • Klishe: Shpejtësi deri në 2000/orë
 • Formë: Shpejtësi deri në 4000/orë
 • FORMATI: 570x820mm
 • Perfekte për një shtyp të veçantë të flyer-it, kartvizitave, kutive ,kapakë libri apo fletoreje.  2. Makineri për lidhje speciale
  Makineri për qepje me penjë Kolbus
 • Lloji: Automatike
 • Kaseta: 1
 • Shpejtesia: 9000 fashikuj/orë
 • Formati:280x380mm • Makineri për veshjen e kopertinës
 • Gjysëm automatike
 • Shpejtesia: 100/orë • Makineri për vendosjen e kopertinës
 • Gjysëm automatike
 • Shpejtësia: 100/orë