Teknologjia

CTP 

 • 32 lastër/orë format B1
 • Printim Proof Epson Stylus 700
 • Kontroll Faqosje Epson Stylus 9000

Fujifilm PlateRite 8600N-S

Eshte nje makine qe proceson deri ne 14 x B1 Lastra per ore ne 2400 dpi. Ka nje madhesi makimale te lastres prej 1160mm x 940mm. Spejtesi e saj arrin deri ne 32 laster/ore. Eshte e pershtatshme ne perdorim me  Brillia processless dhe lstra termike low chemistry.

1X7A3429

 

KBA

Shtyp Rrotative

KBA  (Koenig & Bauer AG)

 • Printim 16fq A4
 • Shpejtësi deri ne 40000 fashikull/orë
 • Prerje dhe ngjitje në linjë

Shtypi yne rrotative i pershtatet broshurave dhe fletepalosjeve 4-8-16dhe 32faqe ne formate te ndryshme A4,A3,A2dhe A1. Eshte makineria me shtyp cilesor dhe shpejtesi maksimale per tju pershtur kerkesave tuaja per sasi te medha ne kohe rekord shtypi. E pershtatshme per Broshura, Fletepalosje,Flyer-a,Revista,Kataloge Promocionale,dhe Libra.

kba

Heildelberg

 • Format 740-520
 • Shpejtësi deri në 12000 fashikull/orë
 • Shtyp me letër nga 60-400gr
 • Pantone të ndyshëm

Heidelberg Speedmaster SM 74-4 H 4 color printing press

Heidelberg Speedmaster SM 74-4 H është një makinë 4 njyrëshe e cila  është prodhuar nga 1994 në Gjermani.

Heidelberg Speedmaster 74-4 H

Tipi: Shtyp Offset
Prodhuesi: Heidelberg
Modeli: Speedmaster SM 74-4 H
Ngjyrat: 4
Format max i letrës: 52x74cm
Format max i printimit: 51x74cm
Shpejtësia max e shtypit: 15000
Gjatësi: 7630
Gjerësi: 2760
Lartësi: 1860
Peshë: 18190
Viti i parë i prodhimit: 1994

 

HEIDELBERG SBB CYLINDER

Makineria është e përshtatshme për formë folje klishe dhe formë prerjeje sipas specifikimeve:

 • Klishe
 •         Shpejtësi deri në 2000/orë
 • Formë
 •        Shpejtësi deri në 4000/orë

FORMATI: 570x820mm

Perfekte për një shtyp të veçantë të flyer-it, kartëvizitave, kutive,kapakë libri apo fletoreje.

heidelberg

 

 

Binder

WOHLENBERG GOLF 370

 • Shpejtësi deri në 5000 copë/orë
 • 24 kaseta
 • Ngjitje e shpinës dhe anësore me hotmelt,

 

 • Formati:
  • Trashësi
   • Max 50 mm
   • Min 2 mm
  • Gjatësi
   • Max 370 mm
   • Min 140mm
  • Gjerësi
   • Max 320 mm
   • Min 105 mm

Makineri qe ben ngjitjen dhe prerjen e librit , revistave dhe blloqeve te formateve te ndryshme sipas kerkeses tuaj.

binder

 

MÜLLER MARTINI

Makineri Telkaluar-Prima-Prima

 • Formati:
 •     Max 479×300 mm
 •     Min 105×80 mm
 •     Trashësi 10 mm

Makineri e përshtatshme për broshura , revista apo fletore të ndryshme të cilat kanë nevojë për kapje me tel.