+(355) 444 15 079

Libër artistik

Te dhena

Kategoritë
Libër artistik

Cilësi në realizimin e krijimtarisë tuaj

Cilësia është më e rëndësishmja kur bëehet fjalë për librin artistik, prandaj shumë klientë zgjedhin DEAPRINT për të shtypur librin e tyre. Ne ofrojmë printime me saktësi në ngjyra ose bardh e zi, me formate sipas kërkesës, shumëllojshmeri letre dhe trashësi të ndryshme shpine.

  • Libër me poezi
  • Libër letrar
  • Libër per femijë
  • Larmishmëri shtypi sipas letrës
  • Formate të ndryshme
  • Trashësi shpine sipas kërkesës
  • Ngjitje fundore dhe anësore Hotmelt
  • Kapje me teknologji telkaluar
  • Shumëllojshmëri punimi kapaku
  • Lëvrim sipas sasive të kërkuara

liber-artistik