Produkte


Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/portalishkollor/public_html/deaprint.al/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Libër Shkollor

Sasi, cilësi , shpejtësi dorëzimi dhe çmime konkurruese për librin shkollor. • Larmishmëri mundësish në printim. • Formate të ndryshme. • Trashësi shpine sipas kërkesës • Ngjitje Fundore dhe Anësore Hotmelt • Lëvrim sipas sasive të kërkuara  

Libër Artistik

Cilësi në realizimin e krijimtarisë tuaj Cilësia është më e rëndësishmja kur bëehet fjalë për librin artistik, prandaj shumë klientë zgjedhin DEAPRINT për të shtypur librin e tyre. Ne ofrojmë printime me saktësi në ngjyra ose bardh e zi, me formate sipas kërkesës, shumëllojshmeri letre dhe trashësi të ndryshme shpine. Libër me poezi Libër letrar […]

Revista

Kualitet ,sasi dhe shpejtësi Revista Biznesi Revista Mode Revista Gatimi Revista mbi teknologjinë Larmishmëri shtypi sipas letrës Formate të ndryshme Trashësi shpine sipas kërkesës Ngjitje fundore dhe anësore Hotmelt Shumëllojshmëri punimi kapaku Lëvrim sipas sasive të kërkuara

Broshura/Fletpalosje/Flyer

Sasi të larta, shpejtësi në dorëzim, çmime konkurruese në treg Fletëpalosjet sipas kërkesave bashkëkohore kanë treguar që janë një produkt i mirë marketingu. Mund të themi që janë thelbësore për promovimin e eventeve të ndryshme, reklamimit të uljeve të çmimeve, trumpetimi për hapjen e bizneseve të reja, çeljen e dyqaneve dhe shumë e shumë të […]

Punime Speciale

Realizimi i ideve tuaja promocionale apo të biznesit   Produkte Promocionale Shtyp Klishe Varak Materiale promocionale me formë prerjeje Dosje Logo Varak Klishe në Papirkot Kuti amballazhi Kuti të personalizuara Kalendarë Formate të ndryshme Palosje të llojeve të ndryshme Lëvrim sipas sasive të kërkuara